Wat wij doen

En welke producten wij verkopen

Kunststof is ons specialisme

Als u uw kozijnen wilt vervangen, kunt u dat het beste overlaten aan de professionals van SDB Kozijnen.
Wij hebben niet alleen de juiste gereedschappen en ervaring, maar kunnen u ook adviseren voor het juiste type kozijn voor uw huis / bedrijfspand.  Er zijn verschillende materialen en stijlen waaruit u kunt kiezen, dus het is belangrijk dat u deskundig advies inwint voordat u een definitieve beslissing neemt.

 Laat ook uw ramen inlijsten door een professional bij SDB Kozijnen!

Kunststof raamkozijnen

Kunststof kozijnen hebben vele voordelen door de hoge isolatiewaardes in combinatie met HR ++ glas of triple glas behoudt u een aangename temperatuur in uw woning zowel in de zomer als in de wintermaanden. Door de uitstekende isolatie van kunststof kozijnen kunt u wel 30% van u maandelijkse stookkosten besparen. Verdere voordelen zijn geluiddempend, onderhoudsvrij, recyclebaar materiaal, inbraakveilig en ze zijn in vele verschillende kleuren verkrijgbaar.

Kunststof deuren

Veiligheid en isolatie staan voorop als het gaat om een deur in uw woning, hieraan kan design toegevoegd worden met de kwalitatief uitstekende kunststof deuren die wij aanbieden.

Een deur is tenslotte het eerste wat u ziet bij het betreden van een woning. SDB kozijnen heeft een ruim aanbod aan buiten deuren.  U kunt kiezen uit vele verschillende kleuren, sierbeslag en structuren.

Kunststof schuifpuien

Een schuifpui geeft elegantie en ruimte in uw woning, ook zorgt het voor een kleiner contrast tussen binnen & buiten. Wij bieden verschillende soorten schuifpuien aan. De kleuren zijn voor binnen en buitenkant afzonderlijk van elkaar te bepalen. Ook voor de schuifpuien zijn er verschillende openingsvarianten.

Kunststof gevelbekleding

De grote voordelen van kunststof gevelbekleding is dat het bestand is tegen rot en schimmel wanneer het wordt blootgesteld aan het regenachtige weer. De kunststof gevelbekleding is tevens UV bestendig. 
In verschillende kleuren te verkrijgen.

Horren

Het klimaat in Nederland verandert: de afgelopen jaren is het warmer en natter geworden. Hierdoor heb je vaker de deuren en ramen openstaan om te ventileren.
Een hor houdt insecten en ongedierte buiten de deur dit is echter niet het enige voordeel van een hor. Een hor is ook ideaal als je last hebt van hooikoorts en kan voorzien worden van speciaal gaas die pollen buiten de deur houden.

Vraag direct een offerte aan

Vraag een offerte aan voor het plaatsen en/of het aanschaffen van uw kozijnen. Na het aanvragen van uw offerte nemen wij contact met u op om u een scherpe offerte voor te leggen.